Songyuan Planning Exhibition Hall

Material
GFRC
Product Name
GFRC Component
Main Raw Material
Cement; Alkali-Resistant Glass Fiber
Supply Amount
12000 Square Meters
Application
Building Façade Decoration
Color
Cream
Size
Custom Size
Thickness
30-50 MM
Surface
Smooth &Rough Surface

When it comes to the initial positioning of the project, we can't help but look at the city, hoping to integrate rooted in the regional context, to record and carry the ever-changing development and history of our hometown.

The Songyuan Planning Exhibition Hall project is located in the core area of Binjiang New District in Jiangbei City. It has a superior location and integrates high-quality supporting resources such as transportation, education, and medical care. Our company is fortunate to participate in this project, which has laid a solid foundation for Songyuan's urban renewal and development.

图片16.png


The design traces back the regional culture with vivid charm, and the prototype extracts the common points of bamboo slips and scroll forms, and strives to glimpse the charm of cultural memory at a glance, showing Songyuan's long history and profound culture.

Based on the prototype of the architectural concept, the gradually grown building is clear and crisp, with neat lines without too much modification. The architectural space with tension has never relied on cool shapes, facing the public facing the environment, and expressing it with a kind of rational modern beauty.

图片17.png

The façade of the building uses warm-colored GRC decorative panels as the literal main material, engraved with a literary "Song Yuan Fu", which carries the genes of regional cultural elements as a whole, and summarizes the city's past style and vision for the future, making the building It has a richer decorative effect and adds a different kind of unique charm to the building.

图片18.png

In the middle of the building is a glass column surrounded by five-colored ribbons. The five-colored ribbons represent the five major characteristics of Songyuan. The glass cylinder main hall symbolizes an unopened scroll and represents the future of Songyuan; the glass and bamboo slips are in sharp contrast, meaning Songyuan We will continue to innovate, make breakthroughs, and make progress on the basis of historical civilization.

图片19.png

The annual rings of the years have precipitated mottled traces, and the memories of history have left turbulent echoes. Through the overall shaping of the space, the exhibition hall presents the cultural inheritance under the passage of time. Each carved wall panel is full of futuristic artistic sense. It strives to construct the expression of art form and space language, which lies in the fusion of retrospective history and modernity, and tastes Matsubara. Historical context, perceive the new concept of Songyuan construction, and imagine the bright future of Songyuan.


Product Message